Mount and Blade Warband - Full Torrent İndir (Türkçe & Osmanlı Yaması)






KALİTELİ BİR TÜRK OYUNUDUR!


Mount & Blade: Warband;

 ortaçağ temalı bir rol yapma video oyunu olan Mount&Blade için geliştirilen çok oyunculu bir genişleme paketi'dir. Oyun, Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilmekte olup, Paradox Interactive tarafından 30 Mart 2010 tarihinde Amerika'da ve Türkiye'de satışa sunulmuştur.[1] Warband, Mount&Blade için üretilen ilk genişleme paketidir ve kamuoyuna ilk defa Aralık 2009 tarihinde duyurulmuştur.[2] Oyun, piyasaya çıktığı ilk üç ay içerisinde, dünya genelinde 100 bin satış rakamına ulaşmıştır.


İçeriği;

Oyun içerisindeki uluslar birbirleriyle savaşmaktadır. Savaşların sonunda krallıklar yıkılabilmektedir, bütün krallıklar yıkıldığında oyun bitmiş olur. En sona kalabilen ulus, savaşı kazanmıştır. Oyun senaryosunda bütün krallıklar, oyun evreni olan Kalradya'da eski Kalradya İmparatorluğu'nu yeniden canlandırabilmeyi amaçlamaktadır. Oyunda 6 devlet vardır: Rodok Krallığı, Vaegir Krallığı, Svadya Krallığı, Nord Krallığı, Kergit Hanlığı ve Sarranid Sultanlığı. Rodok Krallığı, Kalradya evreninin güney kısmını kaplamaktadır. Genelde dağlık bölgeleri vardır, yer yer ovalarla ve ormanlarla kaplıdır. Kalradya dışı ile olan bağlantıları Bezan Denizi tarafından kapatılmıştır. Vaegir Krallığı, Kalradya evreninin kuzey-doğu kısmını kapsamaktadır. Sürekli karlarla kaplı bu bölge, Kalradya'nın en soğuk bölgesidir. Kalradya dışıyla olan bağlantıları Büyük Tayga ve Alai Denizi'nin bir kısmıyla engellenmektedir. Svadya Krallığı, Kalradya evreninin batısında yer alır. Nehirlerle, ormanlarla kaplıdır ve bütün devletlere komşudur. Nord Krallığı, Kalradya evreninin kuzey-batı kısmını kapsar. Diğer krallıklarla arasına yer yer ormanlar veya dağlar girer, ayrıca her bölgesinin denize kıyısı vardır. Kalradya dışıyla olan bağlantılarını Alai Denizi engeller. Kergit Hanlığı, Kalradya evreninin doğusunu kapsar. Büyük bir bozkırda yaşarlar ve göçebedirler, Kalradya'nın dışıyla olan bağlantılarının bozkır uçurumları kesmektedir. Sarranid Sultanlığı, Kalradya evreninin güney-doğusunu kapsar. Çöllerle kaplı bir arazidedirler, yer yer tepeler bulundurmaktadır. Kalradya dışıyla olan bağlantıları arasında Sarrdak Çölü vardır.




Minimum sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
İşlemci: 2.1Ghz
RAM: 1 GB
HDD: 900 MB
Ekran Kartı: (128 MB+)
Directx 9c

İndirmek için TORRENT'iniz Olması lazım Utorrenti Tavsiye ederim Yaklaşık 47 dakikada İndirirsiniz



OYUNU TORRENTDEN;

İndir / Dowland




Osmanlı İmparatorluğu Ekine Gelirsek;


her şey osmanlı'ya ait İstanbulun Fethinden 3 4 yıl sonraki halidir aslında :)







YAMAYI İndir / Dowland



Emeğe Saygı !






İlerle
« Diğer Yazı
Yeni Yazıya Geç
Next Post »

6 yorum

İçin Tıklayınızyorum
Mehmet Kala
Yönetici
18 Nisan 2014 12:53 ×

GÜZEL PAYLAŞIM EMEĞE SAYGI ++ (y)

Yanıtla
avatar
Adsız
Yönetici
18 Nisan 2014 12:54 ×

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Yanıtla
avatar
Serhat ÇİÇEK
Yönetici
18 Nisan 2014 15:04 ×

fero

nasıl yapıcaz?

Yanıtla
avatar
Serhat ÇİÇEK
Yönetici
18 Nisan 2014 15:06 ×

cevap yazarmısınız acil

Yanıtla
avatar
Oğuzhan Bildik
Yönetici
18 Nisan 2014 16:55 ×

Neyi nasıl yapıcaz kardeşim İlk onu anlat ben sana cevabını vericem :) Eğer osmanlı modu ise Ben Rar dosyasında Açıklama olarak ekledim :)

Yanıtla
avatar
OguzHan OCOD.
Yönetici
19 Nisan 2014 00:07 ×

%80 Türk oyunu :D

Yanıtla
avatar
Yorum Attığın İçin Teşekkür Ederim. :)