Apple ve Samsung Arasındaki Patent Davasına Yeni Cihazlar Eklendi!



Apple ve Samsung arasındaki kavga her geçen gün daha fazla cihaza yansıyor. Patent davasına şimdi yeni cihazlarda eklendi. İşte davaya katılan yeni akıllı cihazlar ve ayrıntıları: Akıllı telefon alanında uzun süredir kıyasıya mücadele eden Apple ve Samsung firmalarının ABD’de süren mahkemesine yeni cihazların eklenmesine izin verildi. Eklenen yeni cihazlar arasında iPhone 5Galaxy Note 10.1 veGalaxy S3 yer alıyor. Bu cihazların yanında Apple, Google’nin işletim sistemi olan Android Jelly Bean’i de listeye eklemek için başvurmuştu ancak reddedildi.
Samsung’un patent davasına iPhone 5 cihazını eklemesine izin veren Paul Grewal, Apple’ın da Galaxy Note 10.1 ve Galaxy S3 cihazlarını listeye eklemekte bir sakınca görmedi. Ancak Apple tarafından eklenmesi için başvurulan Android Jelly Bean reddedildi. Davaya bakan Grawal , Android Jelly Bean işletim sisteminin de listeye eklenmesi sonucu bir çok Samsung cihazın davaya girmesine neden olabileceğini belirtirken ayrıca ürünün Samsung ile alakası olmadığını ileri sürerek kabul etmedi.
Google ürünü olduğundan ve Samsung geliştirilmesinde bir etkisi olmadığından dolayı etmeyen hakim, Jelly Bean ürünleri arasından sadece Nexus cihazını kabul etti. Daha önce Hakim Koh tarafından bakılan davada satışı geçici olarak durdurulan Nexus temyiz edilmişti ancak bu davada neler olacak bilinmiyor.


İlerle
« Diğer Yazı
Yeni Yazıya Geç
Next Post »
Yorum Attığın İçin Teşekkür Ederim. :)