Samsung Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy s5 özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Oldukça iddialı ve gösterişli tasarımı ile herkesi büyüleyen Samsung Galaxy s5 özellikleri ve fiyat detayları için doğru yerdesiniz.



Samsung Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak? Samsung Galaxy S5'in özellikleri ne olacak? Samsung Galaxy S5 içn neler söylendi? Samsung Galaxy S5'in fiyatı ne olacak? İşte detaylar ile Samsung Galaxy S5.
Samsung yeni amirali olan Samsung Galaxy S5 için hazırlıklara başladı. Samsung Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak? Samsung Galaxy S5 sonunda tanıtıldı. Çok beğenilen ve merakla beklenen Samsung Galaxy S5 nisan 2014 ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Hem farkı hem hafifliği hem de teknik özellikleri ile teknoloji dünyasını yine salladı. Samsung Galaxy S5 şimdilerde iPhone 6 ile kıyaslanıyor. Bakalım hangisi ne kadar beğenilecek.
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5, 24 Şubat tarihinde tanitilacak.
Samsung'un yeni yildizi Galaxy S5'in lansmani, 24 Şubat'ta Barcelona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirilecek.
5.25 inç boyutunda olmasi ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi ile gelmesi beklenen S5, 8 çekirdekli 64-bit destekli bir işlemciye ve 16 megapiksel kameraya sahip olacak. Telefonda parmak izi tanima sisteminin de olmasi bekleniyo
Samsung Galaxy s5 özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Oldukça iddialı ve gösterişli tasarımı ile herkesi büyüleyen Samsung Galaxy s5 özellikleri ve fiyat detayları için doğru yerdesiniz.
Samsung Galaxy s5 özellikleri ve fiyatı oldukça tartışıldı. Ancak teknoloji dünyasında gün geçmiyor ki bu söylentilerin ve gereksiz detayların ayrıntıları açıklanmasın. Başarılı tasarımları ve farkı ile her zaman ön planda olan Samsung Galaxy S5 özelliklerinde en az 3 GB Ram olacak 5.2 inçlik bir ekran olacağı biliniyor. Ancak Galaxy s5 ne zaman çıkacak ve ne kadar olacak henüz kesin bir bilgi yok.
İlgili Video;
İlerle
« Diğer Yazı
Yeni Yazıya Geç
Next Post »
Yorum Attığın İçin Teşekkür Ederim. :)