Windows Phone için Bilinmeyen Numara Görme Uygulaması


Kim Arıyor, adından da anlaşıldığı üzere kullanıcıların bilmedikleri numaralardan gelen aramaları sorgulatarak kimler tarafından arandığını öğrenmesini sağlayan basit fakat yararlı bir uygulamadır.
Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ile tanımadığınız bir numara tarafından arandığınızda, bu numarayı dünya genelinde sorgulatarak kim olduğunu bulmaya çalışabilirsiniz.
Bilinmeyen numaralar tarafından sürekli rahatsız edilen kişilerin kullanabileceği uygulama sayesinde sizi arayanları bularak, tekrar iletişime geçebilir ve kim olduklarını bildiğinizi söyleyebilirsiniz. Sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama ile yapacağınız numara taramalarında bulduğunuz sonuçları geri arayabilir, numarayı kopyalayabilir, kaydedebilir yada kısa mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca bulunan sonuçları sosyal medya platformları üzerinde paylaşma imkanınızda bulunuyor.
Kim tarafından arandığınızı bulabilmenin en kolay yollarından bir tanesi olan Kim Arıyor? uygulamasını Windows Phone'larınıza ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz.


İndir / Dowland
İlerle
« Diğer Yazı
Yeni Yazıya Geç
Next Post »
Yorum Attığın İçin Teşekkür Ederim. :)